[Afisz teatralny] Alfred Musset - Nie igra się z miłością : komedia w 3 aktach / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1954)
Afisz teatralny informujący o premierze 3.04.1954 r. Teatr Dramatyczny w Gdyni Pl. Grunwaldzki 1. Reżyseria: Hugon Moryciński, scenografia: Zenobiusz Strzelecki.