Medal. Tadeusz Kościuszko Obrońca Ojczyzny Bohater 1794 R. ([Wydawca nieznany], 1894)
Medal. Awers: Popiersie Kościuszki 3/4 w prawo i napisy wokoło w dwóch rzędach: Tadeusz Kościuszko Obrońca Ojczyzny/Bohater 1794 R. Jubil. 1894 R. Rewers: Na tle kosy, lancy i szabli trójpolowa tarcza herbowa Królestwa Polskiego, niżej na wstędze napis: Boże Zbaw Polskę, napis wokoło Pamiątka 100 Letn. Rocznicy Powstania Narodu Polskiego 1894 R.