Obwieszczenie stosownie do Zarządzenia Ministerstwa Ziem Odzyskanych z dnia 6 kwietnia 1946 r. - Woźniak, Stanisław (ok. 1920- ) (Malbork : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o nakazie o obowiązku składania wniosków o stwierdznie przynalżeności narodowej z 15.05.1946 r.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła