[Afisz. Incipit] Marsze jesienne ku czci w rocznicę Szlakiem Zwycięstw od Lenino do Berlina maszeruje młodzież polska ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o marszach w Starogardzie Gdańskim 16.10.1949 r.