[Afisz. Incipit] Marsze jesienne ku czci w rocznicę Szlakiem Zwycięstw od Lenino do Berlina maszeruje młodzież polska ... (Starogard : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o marszach w Starogardzie Gdańskim 16.10.1949 r.
Keywords: Starogard Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.