[Afisz. Incipit] Związek Zaw. Pracowników Leśnych i Przemysłu Drzewnego Koło Sopot ... zapraszają ... na zabawę karnawałową ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie 31.01.1948 r. w Sopocie ul. Kościuszki 61.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne