Cień Ojca w ikonie : św. Józef w ikonologii chrześcijańskiej - Klauza, Karol (1947- ). (2003)
1. Św. Józef w ikonach Wschodu. - św. Józef w ikonie Bożego Narodzenia. - św. Józef w ikonie Ofiarowania w świątyni. 2. Św. Józef w ikonografii zachodniej.
Tytuł nagłówkowy.
Tytuł streszczenia: L'ombra di Dio nelle icone.
Streszczenie w języku włoskim.
Keywords: Józef -- (święty); Ikonografia chrześcijańska; Tematy i motywy; Ikony; Artykuł z pracy zbiorowej