[Afisz. Incipit] Zawiadomienie. Zarząd Gm. Spółdzielni ... w Nowym Dworze Gdańskim zawiadamia, że w dniu ... odbędzie się walne zgromadzenie członków spółdzielni ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z informacją o zebraniu 20.04.1947 r. wraz z porządkiem obrad.
Keywords: Nowy Dwór Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Nowy Dwór Gdański (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne