[Afisz teatralny] Agata Christie - Pułapka na myszy : Sztuka w trzech aktach / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujący o premierze w grudniu 1960 r. Reżyseria: Ryszard Filipski i Antoni Słociński, scenografia: Jerzy Jeleński.