[Klub Międzynarodowej Prasy i Książki w Gdańsku] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia redaktora Jana Jałosińskiego przemawiającego na spotkaniu w Klubie Międzynarodowej Prasy i Książki w Gdańsku, marzec 1979 r.