Ex Libris Włodzimierza Kuroczyńskiego - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Kuroczyński, Włodzimierz (1950- ). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1982)
Na tle serca ziemia ze śladami opon samochodu, napis: Ex Libris Włodzimierza Kuroczyńskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data wg inwentarza zbioru ekslibrisów.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.