Targi Dominikańskie - stragany na ulicy Szerokiej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1973)
Przedstawia pstragany Jarmarku Dominikańskiego na ulicy Szerokiej w budowie, Gdańsk 1973 rok.