Targi Dominikańskie - stragany na ulicy Szerokiej - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1973)
Przedstawia pstragany Jarmarku Dominikańskiego na ulicy Szerokiej w budowie, Gdańsk 1973 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Jarmarki -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie