I Wojewódzki Zjazd Samorządowców PPS : 29.II.1948 Gdańsk. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Program zjazdu.
Keywords: Polska Partia Socjalistyczna (1944-1948) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.