Długi Targ pierzeja północna Złota Kamienica - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia Złotą Kamienicę przy Długim Targu w Gdańsku, 1987 rok.
Data i tyt. na rewersie ręką fotografa.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie