Program obchodu Święta Narodowego w dniu 22 lipca 1947 r. w Kościerzynie. (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obchodach wraz z programem.
Keywords: Polska. -- Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego. -- rocznice -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- źródła