Biblioteka Gdańska Polskiej Akademii Nauk - Pelczar, Maria (1940- ).; Biblioteka Gdańska (Gdańsk : Biblioteka Gdańska Polskiej Akademii Nauk, 2004)
Prezentacja wybranych zbiorów Biblioteki Gdańskiej PAN.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Wymagania systemowe: MS Office Power Point.
Keywords: Biblioteka Gdańska -- zbiory specjalne; Prezentacje wspomagane komputerowo -- 1990-.