Ex Libris Johnny Køhler - Grabowski, Edward (1904-1966).; Køhler, Johnny ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1961)
Na granatowym tle żółta planeta, niżej rakieta i księżyc. Z lewej strony półkolisty napis: Ex Libris Johnny Køhler, pod wyobrażeniem autograf autora i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.