[Afisz. Incipit] Obywatele Wrzeszcza! Zbliżające się wybory do sejmu ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz nawołujący do głosownia na Blok Stronnictw Demokratycznych.
Keywords: Wybory -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.