Jan Kiepura - Politechnika Gdańska. Zrzeszenie Studentów Polaków "Bratnia Pomoc". (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1927)
Ulotka informująca o koncercie Jana Kiepury 15.12.1927 r.
Keywords: Kiepura, Jan -- (1902-1966) -- druki ulotne; Studenci -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne