[Afisz. Incipit] Recital taneczny Welilam i zespołu ze współudziałem pianisty prof. Stanisława Staniewicza. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o recitalu 25 i 26 stycznia 1947 r. w gdyńskim Teatrze Dramatycznym Marynarki Wojennej.