Wręczanie ludziom dobrej roboty dyplomów i proporców na uroczystości 1 Maja w Elblągu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia wręczanie dyplomów ludziom pracy na uroczystości obchodów Święta Pracy w Elblagu 28 kwietnia 1978 roku.