[Afisz. Incipit] Rozporządzenie Starosty Powiatowego Tczewskiego z dnia 10-go grudnia 1949 r. w sprawie ograniczeń w sprzedaży i wyszynku napojów alkoholowych / Zbigniew Szajna. - Szajna, Zbigniew ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z treścią rozporządzenia dotyczące sprzedaży i wyszynku napojów alkoholowych, 1949 rok.