Wieża Stągiewna. (Gdańsk, 1947)
Przedstawia Bramę Stągiewną w Gdańsku, 1947 r.
Tytuł pod zdjęciem odręcznie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Brama Stągiewna (Gdańsk); Gdańsk (woj. pomorskie)