Ex Libris Teresy I Ludwika Grycendlerów W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1971)
Przedstawia na tle słonecznika świecznik - menorę, u dołu napis: Ex Libris Teresy i Ludwika Grycendlerów. Sygn. aut. w obrębie kompoz.