Ex Libris Teresy I Ludwika Grycendlerów - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Grycendler, Ludwik; Grycendler, Teresa ([Malbork, 1971)
Przedstawia na tle słonecznika świecznik - menorę, u dołu napis: Ex Libris Teresy i Ludwika Grycendlerów. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Miejsce wyd. i data wg bibliogr.
50 exlibrisów rytował w miedzi Wojciech Jakubowski, Malbork1972