Sopot Bar-Kaw[iarnia] "Alga". - Spółdzielnia Pracy Fotograficzna "Fotoplastyka" (Sopot). (Sopot : Fotoplastyka, 1960)
Przedstawia Bar i Kawiarnię "Alga" przy dzisiejszym Placu Przyjaciół Sopotu, wówczas Placu Przyjaźni Polsko-Radzieckiej, ok. 1965 r.
Data wg przedstawienia i daty w korespondencji na awersie.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Kawiarnie -- Polska -- Sopot -- 1945- -- karty pocztowe; Restauracje -- Polska -- Sopot -- 1945- -- karty pocztowe; Sopot (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe