Mózgowe porażenie dziecięce / Marek Kaciński. - Kaciński, Marek
Problemy dzieci z mózgowym porażeniem dziecięcym, sytuacja szkolna dzieci z mózgowym porażeniem dziecięcym, wspieranie rozwoju i leczenia uczniów z mózgowym porażeniem dziecięcym.