Targ - Czernous, Franciszek (1943- ). ([Gdańsk], 1969)
Przedstawia ludzi na targu rolno-spożywczym na tle zabudowań wiejskich i drzew.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.