[Afisz teatralny. Incipit] Auf Verlangen soll die letzte Vorstellung der beiden Intermetzo von den Schirmerschen Kindern noch einmal wiederholt werden. Es wird dahero heute Dienstag den 3ten März 1801, aufgeführt : Das Singspiel. Oper in einem Aufzuge, von Domenico Della Maria, Den Beschluß macht Der Herzog Michel. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1801)
Afisz przedstawień "Das Singspiel. Oper in einem Aufzuge" z muzyką Dominique Della Maria i "Der Herzog Michel".
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Della Maria, Dominique -- (1769-1800).; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne