[Afisz. Incipit:] Laureat I nagrody festiwalu "Jazz nad Odrą - 65" Flamingo [...]. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1965)
Afisz informujący o koncercie w gdańskim klubie Kwadratowa.
Keywords: Muzyka jazzowa -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła