Ratusz Gł[ówny] w odbudowie, Herb Prus Królewskich przed konserwacją [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1950)
Przedstawia wyrzeźbiony herb Prus Królewskich przed konserwacją, 1950 r.