Manifestacja antywojenna na Długim Targu w Gdańsku 1. 9. 79 / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia tłum zgromadzony na Długim Targu w Gdańsku, 1979 r.