Człowiek, który odjechał - Podsiadło, Jacek (1964- ).; Kramarz, Andrzej (1964- ).; Wydawnictwo Czarne (Wołowiec : Wydawnictwo Czarne, 2022)
Tomik wierszy Jacka Podsiadło z fotografiami Andrzeja Kramarza.
Keywords: Poezja polska -- 1990-.