Ex Libris Gdansk Lions / Eugeniusz Delekta. - Delekta, Eugeniusz (1946- ). (2008)
Panorama Gdańska, nad nią, u góry tarcza z herbem Gdańska trzymanym przez dwa lwy, niżej na wstędze napis: Ex Libris Gdansk Lions. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.