Ex Libris Gdansk Lions - Delekta, Eugeniusz (1946- ). ([Miejsce nieznane], 2008)
Panorama Gdańska, nad nią, u góry tarcza z herbem Gdańska trzymanym przez dwa lwy, niżej na wstędze napis: Ex Libris Gdansk Lions. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, nazwa techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 20 w