[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Rady Narodowej w Gdańsku w sprawie wiosennej akcji sanitarno-porządkowej ... / Cybulski Julian. - Cybulski, Julian ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o akcji sanitarno-porządkowej w kwietniu i maju 1955 roku.