Danzig - Kneipab Werdertor ([S.l. : s.n.], 1912)
Przedstawia Bramę Elbląską (niem. Werder Tor], widok od strony Żuław, 1912 r.
Na rewersie oł. data 2. 6. 1912 oraz tyt.
Fot. Gd.
Keywords: Fortyfikacje -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie