Sommer 1930 - Machlinski, Bernhard ([Gdańsk : s.n., 1930)
Druk reklamujący przedwojennego, gdańskiego krawca ; zakład znajdował się w Langfuhr (Gdańsk-Wrzeszcz) na Hauptstrasse 120 (Grunwaldzka).
Data i miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Ubiory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- druki ulotne