Chwalić czy krytykować? : analiza zachowań językowych filmowych rodziców (na przykładzie filmów animowanych dla dzieci) / Magdalena Trysińska. - Trysińska, Magdalena
Filmografia: Gwiazdka Laury (niemiecki film animowany), Olinek Okrąglinek (kanadyjski serial animowany), Bali (francusko-anadyjski serial animowany), Wielka rodzina (brytyjski serial animowany), Bliźniaki Cramp (brytyjski serial animowany), Laboratorium Dextera (amerykański serial animowany), Kryptonim (amerykański serial animowany).