Medal. Legioniści w hołdzie dla arcyksiężnej Izabeli Croy 1916. - Chodziński, Kazimierz Mieczysław (1861-1921) ([Wydawca nieznany], 1916)
Medal. Awers: Popiersie Izabeli w lewo, na odcięciu ramienia sygnatura artysty: K.Chodziński/1916, półkoliście napis w dwóch rzędach: Archidvcissa Isabella De Principibvs Croy Friderici Copiarvm Omnivm Avstriae Et Hvngariae Dvcis Svpremi Conivx Inclitissima. Rewers: Dwóch legionistów zwróconych do siebie, między nimi mały orzełek i daty 1914-1916, niżej napis: Legionvm Poloniarvm Favtrici Benignae Militvm Laesorvm Patronae Beneficae Misericordi Civivm Bello Oppressorvm Tvtelae Ac Praesidio Poloni Milites Gratissimi.