Życie Krzemienieckie : miesięcznik społeczny / [red. ogólny Stanisław Sheybal, red. "Spraw Pedagogicznych" Kazimierz H. Groszyński]. (Liceum Krzemienieckie, 1932)
"Życie Krzemienieckie" starać się będzie o rozszerzenie zainteresowań czytelników na zjawiska z życiem całego Wołynia związane, przez co częste umieszczanie artykułów o szerszym, poza nasz powiat wychodzącym zasięgu [od red. w R.6, nr 3].