Biblioteki uczelniane w warunkach konkurencji na rynku edukacyjnym / Sylwia Baranowska. - Baranowska, Sylwia
Zakres i treść: specyfika rynku edukacyjnego, przedmiot i zakres badań, wyniki badań, wnioski.