Gdynia : Wieżowiec przy ulicy Czerwonych Kosynierów / fot. A. Zborski. - Zborski, Andrzej (1929-2017) (Biuro Wydawnicze "Ruch", 1965)
Przedstawia wieżowiec w Gdyni przy ul. Czerwonych Kosynierów z wielkim neonem "Stocznia", ok. 1965 r.