Gdynia : Wieżowiec przy ulicy Czerwonych Kosynierów - Zborski, Andrzej (1929-2017).; Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". (Warszawa : Biuro Wydawnicze "Ruch", 1965)
Przedstawia wieżowiec w Gdyni przy ul. Czerwonych Kosynierów z wielkim neonem "Stocznia", ok. 1965 r.
Data wg przedstawienia i korespondencji na awersie.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe