Ex Libris Carl Friedrich Schulz-Euler [Otto Ubbelohde]. - Ubbelohde, Otto (1867-1922) (1895)
Przedstawia w prostokątnej ramce krajobraz, w głębi kościół i góry. U góry sentencja: Uns Ist Gegeben Auf Keiner Stætte Zu Ruh'n, u dołu napis: Ex Libris Carl Friedrich Schulz-Euler.