Ex Libris Carl Friedrich Schulz-Euler - Ubbelohde, Otto (1867-1922).; Schulz-Euler, Carl Friedrich (1880-1934). ([S. l., 1895)
Przedstawia w prostokątnej ramce krajobraz, w głębi kościół i góry. U góry sentencja: Uns Ist Gegeben Auf Keiner Stætte Zu Ruh'n, u dołu napis: Ex Libris Carl Friedrich Schulz-Euler.
Nazwisko aut. i data wg podanej bibliogr.
Strona, dostęp 29.06.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1870-1914.