Dzień Zwyciestwa w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Fotografie przedstawiają Dzień Zwycięstwa w Gdańsku, na Długim Targu prezentują się żołnierze wojska polskiego, marynarka i wojska lotnicze, 9 maja 1978 roku.