Dzień Zwyciestwa w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Fotografie przedstawiają Dzień Zwycięstwa w Gdańsku, na Długim Targu prezentują się żołnierze wojska polskiego, marynarka i wojska lotnicze, 9 maja 1978 roku.
Tytuł na rewersach ręką autora.
Data na rewersach.
Autor według pieczątki na rewersach.
Keywords: Długi Targ (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Fotografia prasowa