[Afisz. Incipit] Uwaga! Uwaga! Możesz tylko ubawić się jedynie na Zabawie Tanecznej w Domu O.R.M.O.wca ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 7.06.1947 r. z udziałem orkiestry "Burza". Całkowity dochód z imprezy przeznaczony na urządzenie świetlicy O.R.M.O.